Videoproduktion

BEFORE AND AFTER VIDEO

En "Before and after video" visualiserer transformationer på en slående måde, hvilket gør det muligt at sammenligne start- og slutresultater side om side.

Disse videoer er ideelle til at fremvise renoveringer, skønhedsbehandlinger, træningsresultater og meget mere.

Vis det færdige resultat med en before and after video og kontakt os for en pris på en professionel videoproduktion.

ku_før og efter video
TV_2_før og efter video
før og efter video
Sundhedsstyrelsen_før og efter video
lederne-før og efter video
velux_før og efter video
nemlig_før og efter video
danske_regioner_før og efter video
KK_før og efter video
vestas_før og efter video
Randstad_før og efter video
lundbeck-før og efter video
danske-bank-før og efter video
DR_før og efter video
tiger-før og efter video
Realdania_før og efter video
før og efter video
novo-nordisk-før og efter video
tv3 før og efter video
før og efter video
FORDELE

HVORFOR VÆLGE BEFORE AND AFTER VIDEO?

Vil I ride med på bølgen af denne populære videostil? Prøv en before and after video og se jeres engagement, reach og salg stige!

Visuel Overbevisning

"Before and After videoer" tilbyder en umiddelbar visuel sammenligning, som klart demonstrerer produktets eller din virksomheds effektivitet og resultater.

Øget Troværdighed

Når potentielle kunder ser de reelle forandringer eller resultater, øges virksomhedens troværdighed, da det dokumenterer påstandene om produktets eller din virksomheds fordele.

Stærk Engagement

Disse videoer fanger kundens opmærksomhed ved at vise en resultat før og efter, hvilket gør det mere sandsynligt, at de engagerer sig med indholdet og deler det med andre.

Klart Budskab

Ved at vise en direkte før og efter effekt, formidles budskabet hurtigt og effektivt, hvilket kan hjælpe med at overbevise potentielle kunder om produktets eller tjenestens værdi.

BRUG OS SOM JERES EKSTERNE VIDEOAFDELING

Videoproduktion til virksomheder

Vi laver videoproduktion i høj kvalitet. Få adgang til nogle af de dygtigste videografer og klippere i TV- og Reklamebranchen med Content Collective.

Skal du bruge andre typer af video end before and after videoer, så se mere her.

TESTIMONIALS

Hvad siger vores kunder?

“Jeg har brugt Content Collective på flere projektvideoer, og jeg er meget tilfreds med samarbejdet og de produkter, Content Collective leverer”.

“We needed a way to show our senior leadership team that marketing was producing results, and that’s hard on social media today. This concept saved the day.”

“Content Collective leverer topprofessionelle videoer og er meget kreative og proaktive i forhold til hele tiden at gøre vores brand videoer endnu bedre.”

TILFREDSHEDSGARANTI

FULD TILFREDSHED MED BEFORE AND AFTER VIDEO ELLER PENGENE TILBAGE!

“Vores mission er at skabe overbevisende before and after videoer, der viser klart, hvad jeres produkt eller jeres virksomhed kan udrette. Skulle I ikke være 100% tilfredse, forpligter vi os til at justere indtil I er tilfredse. I får enten en video, der imponerer, eller I betaler intet."

SITUATION

Øget konkurrence og ændring i algoritmerne på de sociale medier gav i forvejen store udfordringer, da Covid-19 ramte. Omsætningen var faldende og gjorde det svært at nå virksomhedens vækst mål.

SOLUTION

"Vi skulle tage beslutning om en ændring i vores digitale markedsføring... spare eller investere? Vi valgte at investerer flere penge i videomarkedsføring i stedet for at konsolidere os. I dag indeholder ca. 80% af vores digitale markedsføringsstrategi en eller anden form for video."

IMPACT

Virksomheden vækstede 558% i omsætning over de seneste 12 måneder.

SITUATION

Det bliver sværere og sværere at tiltrække kvalificeret high performance ansøgere til vores virksomhed og vi har brug for at forny rekrutteringsprocessen og brande os bedre til målgruppen.

SOLUTION

Video blev brugt til stillingsopslag, brande virksomheden og testimonials fra nuværende og tidligere kollegaer i lign. stillinger.

IMPACT

Virksomheden fik en stigning i kvalificeret ansøgere på 76% samt modtog færre ansøgninger, som sparede 4 timer om ugen hos HR. Virksomheden antager, det er fordi flere ansøgere, som tidligere ville have ansøgt, fik mere information om jobbet i stillingsopslagenes videoer mv.

Brug for en ekstern video afdeling?