"HVAD SIGER DINE KUNDER?"

Customer testimonial video

Få lavet en customer testimonial video til jeres næste videoproduktion. En af de mest effektive videotyper er customer testimonial video på alle platforme. Øg dine kunders tillid med en customer testimonial video.

Se eksempel på addaroom.dk´s customer testimonial video.

ku_customer testimonials video
TV_2_customer testimonials video
customer testimonials video
Sundhedsstyrelsen_customer testimonials video
lederne-logo-customer testimonials video
velux_customer testimonials video
nemlig_customer testimonials video
danske_regioner_customer testimonials video
KK_customer testimonials video
vestas_customer testimonials video
Randstad_logo_customer testimonials video
lundbeck-lcustomer testimonials video
danske-bank-logo-customer testimonials video
DR_customer testimonials video
tiger-customer testimonials video
Realdania_customer testimonials video
customer testimonials video
novo-nordisk-customer testimonials video
tv3 customer testimonials video
customer testimonials video
FORDELE

HVORFOR VÆLGE CONTENT COLLECTIVE TIL JERES CUSTOMER TESTIMONIAL VIDEO?

Øget reach og salg

Uanset om I vil knække en nedadgående kurve - Eller øge reach og salg - så rangeres customer testimonial video opslag højest på sociale medier.

Brug mindre af jeres tid og ressourcer

I koncentrerer jer om at drive jeres forretning, imens vi sørger for at lave en customer testimonial video til jer.

Slip for at opfinde den dybe tallerken

Få en genvej til effektiv videoproduktion i høj kvalitet og undgår at famle i blinde, når I producerer en customer testimonial video.

Branchens bedste videografer

I får adgang til nogle af de bedste videografer fra TV- og reklamebranchen til at lave jeres customer testimonial video.

BRUG OS SOM JERES EKSTERNE VIDEOAFDELING

Customer testimonial videoer til virksomheder

Vi laver testimonial videoer i høj kvalitet. Få adgang til nogle af de dygtigste videografer og klippere i TV- og Reklamebranchen med Content Collective.

Skal du bruge andre typer af video end customer testimonials videoer, så se mere herunder.

TESTIMONIALS

Hvad siger vores kunder?

“Jeg har brugt Content Collective på flere projektvideoer, og jeg er meget tilfreds med samarbejdet og de produkter, Content Collective leverer”.

“We needed a way to show our senior leadership team that marketing was producing results, and that’s hard on social media today. This concept saved the day.”

“Content Collective leverer topprofessionelle videoer og er meget kreative og proaktive i forhold til hele tiden at gøre vores brand videoer endnu bedre.”

TILFREDSHEDSGARANTI

FULD TILFREDSHED MED CUSTOMER TESTIMONIAL VIDEOEN ELLER PENGENE TILBAGE!

“Vi garanterer Customer testimonial videoer af høj kvalitet, så hvis I ikke er tilfreds med videoerne, retter vi den til ellers annulleres aftalen naturligvis uden beregning. Det er jeres 100% tilfredshedsgaranti - Dvs. fuld tilfredshed eller pengene retur."

SITUATION

Øget konkurrence og ændring i algoritmerne på de sociale medier gav i forvejen store udfordringer, da Covid-19 ramte. Omsætningen var faldende og gjorde det svært at nå virksomhedens vækst mål.

SOLUTION

"Vi skulle tage beslutning om en ændring i vores digitale markedsføring... spare eller investere? Vi valgte at investerer flere penge i videomarkedsføring i stedet for at konsolidere os. I dag indeholder ca. 80% af vores digitale markedsføringsstrategi en eller anden form for video."

IMPACT

Virksomheden vækstede 558% i omsætning over de seneste 12 måneder.

SITUATION

Det bliver sværere og sværere at tiltrække kvalificeret high performance ansøgere til vores virksomhed og vi har brug for at forny rekrutteringsprocessen og brande os bedre til målgruppen.

SOLUTION

Video blev brugt til stillingsopslag, brande virksomheden og testimonials fra nuværende og tidligere kollegaer i lign. stillinger.

IMPACT

Virksomheden fik en stigning i kvalificeret ansøgere på 76% samt modtog færre ansøgninger, som sparede 4 timer om ugen hos HR. Virksomheden antager, det er fordi flere ansøgere, som tidligere ville have ansøgt, fik mere information om jobbet i stillingsopslagenes videoer mv.

Brug for en ekstern video afdeling?