"LEVENDE LUFTFOTO"

Dronevideoer

Dronevideoer er en oplagt løsning, når der er behov for at indfange et bredere perspektiv. Disse dronevideoer giver en realistisk fornemmelse af omgivelser og proportioner, hvilket gør dem ideelle til præsentation af bygninger, landskaber, store områder, festivalpladser, køretøjer og andre dynamiske elementer.

Oplev fordelene ved dronevideoer, der formidler imponerende visuelle indtryk og skaber en autentisk oplevelse af rum og bevægelse.

Kontakt os og få en dronevideo pris og få en professionel videoproduktion af dine ønskede dronevideoer.

FORDELE

HVORFOR VÆLGE CONTENT COLLECTIVE TIL JERES DRONEVIDEOER?

Øget reach og salg

Uanset om I vil knække en nedadgående kurve - Eller øge reach og salg - så rangeres dronevideoer opslag højest på sociale medier.

Brug mindre af jeres tid og ressourcer

I koncentrerer jer om at drive jeres forretning, imens vi sørger for at lave dronevideoer til jer.

Slip for at opfinde den dybe tallerken

Få en genvej til effektiv videoproduktion i høj kvalitet og undgår at famle i blinde, når I producerer dronevideoer.

Branchens bedste videografer

I får adgang til nogle af de bedste videografer fra TV- og reklamebranchen til at lave jeres dronevideoer.

Brug for en dronevideo pris?

BRUG OS SOM JERES EKSTERNE VIDEOAFDELING

Videoproduktion til virksomheder

Vi laver videoproduktion i høj kvalitet. Få adgang til nogle af de dygtigste videografer og klippere i TV- og Reklamebranchen med Content Collective.

Skal du bruge andre typer af video end dronevideoer, så se mere her.

TESTIMONIALS

Hvad siger vores kunder?

“Jeg har brugt Content Collective på flere projektvideoer, og jeg er meget tilfreds med samarbejdet og de produkter, Content Collective leverer”.

“We needed a way to show our senior leadership team that marketing was producing results, and that’s hard on social media today. This concept saved the day.”

“Content Collective leverer topprofessionelle videoer og er meget kreative og proaktive i forhold til hele tiden at gøre vores brand videoer endnu bedre.”

TILFREDSHEDSGARANTI

FULD TILFREDSHED MED DRONEVIDEOERNE ELLER PENGENE TILBAGE!

“Vi garanterer dronevideoer af høj kvalitet, så hvis I ikke er tilfreds med videoerne, retter vi den til ellers annulleres aftalen naturligvis uden beregning. Det er jeres 100% tilfredshedsgaranti - Dvs. fuld tilfredshed eller pengene retur."

SITUATION

Øget konkurrence og ændring i algoritmerne på de sociale medier gav i forvejen store udfordringer, da Covid-19 ramte. Omsætningen var faldende og gjorde det svært at nå virksomhedens vækst mål.

SOLUTION

"Vi skulle tage beslutning om en ændring i vores digitale markedsføring... spare eller investere? Vi valgte at investerer flere penge i videomarkedsføring i stedet for at konsolidere os. I dag indeholder ca. 80% af vores digitale markedsføringsstrategi en eller anden form for video."

IMPACT

Virksomheden vækstede 558% i omsætning over de seneste 12 måneder.

SITUATION

Det bliver sværere og sværere at tiltrække kvalificeret high performance ansøgere til vores virksomhed og vi har brug for at forny rekrutteringsprocessen og brande os bedre til målgruppen.

SOLUTION

Video blev brugt til stillingsopslag, brande virksomheden og testimonials fra nuværende og tidligere kollegaer i lign. stillinger.

IMPACT

Virksomheden fik en stigning i kvalificeret ansøgere på 76% samt modtog færre ansøgninger, som sparede 4 timer om ugen hos HR. Virksomheden antager, det er fordi flere ansøgere, som tidligere ville have ansøgt, fik mere information om jobbet i stillingsopslagenes videoer mv.

Brug for en ekstern video afdeling?