VIDEOPRODUKTION

Timelapse video (Tidsforløb)

En tidsforløbsvideo eller også kaldet timelapse video komprimerer lange tidsperioder til kortere sekvenser, hvilket gør det muligt at observere langsomme processer i en hurtigere takt.

Disse videoer er ideelle til at vise naturskønheder, processer, byggeprojekter eller begivenheder, hvor tiden er en central faktor.

SPOL HURTIGT IGENNEM EN LANGSOM PROCES MED EN TIMELAPSVIDEO

Oplev magien ved at se tiden flyve i en timelapsevideo og kontakt os for en pris på en professionel videoproduktion af timelapse videoer.

ku_timelapse video
TV_2_timelapse video
timelapse video
Sundhedsstyrelsen_timelapse video
lederne-timelapse video
velux_timelapse video
nemlig_timelapse video
danske_regioner_timelapse video
KK_timelapse video
vestas_timelapse video
Randstad_timelapse video
lundbeck-timelapse video
danske-bank-timelapse video
DR_timelapse video
tiger-timelapse video
Realdania_timelapse video
timelapse video
novo-nordisk-timelapse video
tv3 timelapse video
timelapse video
FORDELE

HVORFOR VÆLGE CONTENT COLLECTIVE TIL TIMELAPSE VIDEO?

Vil I ride med på bølgen af denne populære videostil? Udforsk kraften ved timelapse videoer og se jeres engagement, reach og salg stige!

Oplevet negativ tendens?

Har I oplevet en nedadgående kurve på jeres platforme? Timelapse videoer kan være nøglen til at vende denne trend og tiltrække mere opmærksomhed.

Forøg dit reach

Timelapsvideo indhold har en naturlig appel, der fanger brugerens øje og holder dem engagerede. Dette kan resultere i større organisk rækkevidde på sociale medier.

Boost dit salg:

Med den forhøjede engagement og opmærksomhed, som timelapse videoer fører med sig, kan I også opleve en positiv påvirkning på jeres salgsantal.

Trendsetter på Sociale Medier

Timelapse video opslag er ikke kun populære blandt publikum, men rangeres også højt af sociale mediealgoritmer, hvilket giver dem en øvre hånd i feeds og på tidslinjer.

BRUG OS SOM JERES EKSTERNE VIDEOAFDELING

Videoproduktion til virksomheder

Vi laver videoproduktion i høj kvalitet. Få adgang til nogle af de dygtigste videografer og klippere i TV- og Reklamebranchen med Content Collective.

Skal du bruge andre typer af video end timelapse videoer, så se mere her.

TESTIMONIALS

Hvad siger vores kunder til timelapsvideoer?

“Jeg har brugt Content Collective på flere projektvideoer, og jeg er meget tilfreds med samarbejdet og de produkter, Content Collective leverer”.

“We needed a way to show our senior leadership team that marketing was producing results, and that’s hard on social media today. This concept saved the day.”

“Content Collective leverer topprofessionelle videoer og er meget kreative og proaktive i forhold til hele tiden at gøre vores brand videoer endnu bedre.”

TILFREDSHEDSGARANTI

FULD TILFREDSHED MED TIMELAPSE VIDEOEN ELLER PENGENE TILBAGE!

“Hos os er kvalitet ikke bare et ord, men et løfte. Skulle I ikke være 100% tilfredse med jeres timelapse video, forpligter vi os til at finjustere den, indtil den matcher jeres vision. Ellers afbryder vi aftalen uden ekstra omkostninger for jer. Det er vores garanti for fuld tilfredshed - enten elsker I resultatet, eller I betaler intet."

SITUATION

Øget konkurrence og ændring i algoritmerne på de sociale medier gav i forvejen store udfordringer, da Covid-19 ramte. Omsætningen var faldende og gjorde det svært at nå virksomhedens vækst mål.

SOLUTION

"Vi skulle tage beslutning om en ændring i vores digitale markedsføring... spare eller investere? Vi valgte at investerer flere penge i videomarkedsføring i stedet for at konsolidere os. I dag indeholder ca. 80% af vores digitale markedsføringsstrategi en eller anden form for video."

IMPACT

Virksomheden vækstede 558% i omsætning over de seneste 12 måneder.

SITUATION

Det bliver sværere og sværere at tiltrække kvalificeret high performance ansøgere til vores virksomhed og vi har brug for at forny rekrutteringsprocessen og brande os bedre til målgruppen.

SOLUTION

Video blev brugt til stillingsopslag, brande virksomheden og testimonials fra nuværende og tidligere kollegaer i lign. stillinger.

IMPACT

Virksomheden fik en stigning i kvalificeret ansøgere på 76% samt modtog færre ansøgninger, som sparede 4 timer om ugen hos HR. Virksomheden antager, det er fordi flere ansøgere, som tidligere ville have ansøgt, fik mere information om jobbet i stillingsopslagenes videoer mv.

Brug for en ekstern video afdeling?